Moi, mä oon Sampsa!

Ammatiltani yrittäjä, digitaalisen markkinoinnin konsultti. Koulutukseltani KTM (Åbo Akademi 2014). Minua kiinnostaa urheilu, teknologia, terveelliset elämäntavat, ulkoilu, talous ja internet.


28-vuotias KTM Helsingistä

Nimeni on Sampsa Vainio. Olen syntynyt Ruotsissa, asunut lapsuuteni Lapissa, Ahvenanmaalla, Norjassa ja Tampereella. Opiskelin 6 vuotta Turussa kauppatieteiden masteriksi. Asunut Helsingissä vuodesta 2014. Sinkku (löydät minut Tinderistä).

 

Teen työkseni digitaalista markkinointia, lähinnä pienille ja keskisuurille yrityksille. Palveluihini kuuluu mm. hakukoneoptimointi, nettisivujen kehitys ja Google AdWords -mainonta.

 

Lue lisää: sampsavainio.fi

Sampsa retkeilee Laipanmaalla.
Fatbike

Miksi ulkoilu on minulle tärkeää?

Löysin kiinnostuksen ulkoilua kohtaan vasta muutama vuosi sitten, vaikka olenkin tehnyt ensimmäiset retkeni Lapissa jo 2-vuotiaana, ollessani isäni repun kyydissä. Luonto ja siellä liikkuminen on minulle tärkeä keino päästä irti arjesta ja unohtaa kaikki työhön liittyvät ajatukset.

 

Minulle on tärkeää että liikkuessa tulee hiki ja että kunto kasvaa. Tykkään rasituksesta mutta osaan myös nauttia paikallaan olemisesta. Pidän vauhdista ja vaarallisista tilanteista, siksi mm. maastopyöräily on lähellä sydäntä. Tavoitteeni on vähintään kerran kuussa käydä kunnolla ulkoilemassa.

Lähde kanssani retkelle!

Yksi tämän sivuston tavoitteista on tutustua samanhenkisiin ihmisiin. Lähden mielelläni kanssasi retkelle! Ehdota minulle lenkkeilyä, vaellusta, maastopyöräilyä, melontaa, kiipeilyä, vuorikiipeilyä, hiihtoa, lumivaellusta jne. Työni on joustavaa, joten minulla on usein arkisinkin aikaa lähteä ulkoilemaan. Omistan auton, 3-hengen teltan, makuupussin, makuualustan, kaasukeittimen yms. tarvittavat välineet.

 

Ota yhteyttä: sampsa@retkijatka.fi tai some:n kautta (linkit löytyy valikosta).

Melontaa Pälkänevedellä.